Ekspresi | Les Private Arab-Inggris via WA dan BBM Gratis | Sunda | Kontak | Google | Gmail | Uang Adsense
Toko Baju Online Abah + Bonus
LP3I Tasikmalaya
Bahasa Arab (Kelas 1 SD sampai Universitas)
Bisnis Bitcoin | Daftar Isi | Tools Penting | PrivacyPolicy | Jago Bahasa Inggris dan Arab | Kamus | Kamus Google

Wednesday, November 2, 2016

Kahatur Bu Guru Pramuka Nu Geulis Manis Surat Cinta Sunda

Hello Katabah!
Seratan ieu kailhaman ku salah sawios bu guru geulis nu nuju kemah Pramuka di Cidaun Cianjur.

(Tulisan ini terinspirasi oleh bu guru cantik yang sedang berkemah Pramuka di Cidaun Cianjur)

***
Dasar ari nu geulis, nganggo acuk naon wae tetep manis.


Duh Neng Nur, dupi salira kanggo saha?

Nganggo acuk Pramuka ngariung di payuneun tenda. Raray salira katinggal pangmencrangna nuju calik sareng marurangkalih miwah kakak pembina nu sanesna.

Raray alit imut-imut teu weleh kabayang bae. Akang kumalayang hoyong pisan enggal nyaketan.

"Dianggo jeketna, Neng! Supados rada kahaneutan. Ieu bubuy sampeuna mangga gera dicobian!"
"Bitcoin and Forex are high risk business. We must join them smartly."
loading...

Iklan Baris Gratis
Tampilan lebih besar, klik di sini

No comments:

Post a Comment