Ekspresi | Les Private Arab-Inggris via WA dan FB Gratis | Sunda | Kontak | Gmail | Uang Adsense
Kuliah Sistem Informasi,
Jurnal Ilmiah Sistem Informasi
STMIK JABAR
LP3I Tasikmalaya
Jurnal STAI al Falah
Bisnis Bitcoin | Daftar Isi | Tools Penting | PrivacyPolicy | Jago Bahasa Inggris dan Arab | Kamus | Kamus Google

Wednesday, November 2, 2016

Kahatur Bu Guru Pramuka Nu Geulis Manis Surat Cinta Sunda

Hello Katabah!
Seratan ieu kailhaman ku salah sawios bu guru geulis nu nuju kemah Pramuka di Cidaun Cianjur.

(Tulisan ini terinspirasi oleh bu guru cantik yang sedang berkemah Pramuka di Cidaun Cianjur)

***
Dasar ari nu geulis, nganggo acuk naon wae tetep manis.


Duh Neng Nur, dupi salira kanggo saha?

Nganggo acuk Pramuka ngariung di payuneun tenda. Raray salira katinggal pangmencrangna nuju calik sareng marurangkalih miwah kakak pembina nu sanesna.

Raray alit imut-imut teu weleh kabayang bae. Akang kumalayang hoyong pisan enggal nyaketan.

"Dianggo jeketna, Neng! Supados rada kahaneutan. Ieu bubuy sampeuna mangga gera dicobian!"
"Bitcoin and Forex are high risk business. We must join them smartly."
Belajar Bahasa Inggris dan Arab di WA dan FB Gratis!

No comments:

Post a Comment