Ekspresi | Les Private Arab-Inggris via WA dan BBM Gratis | Sunda | Kontak | Google | Gmail | Uang Adsense
Toko Baju Online Abah + Bonus
LP3I Tasikmalaya
Bahasa Arab (Kelas 1 SD sampai Universitas)
Bisnis Bitcoin | Daftar Isi | Tools Penting | PrivacyPolicy | Jago Bahasa Inggris dan Arab | Kamus | Kamus Google

Thursday, February 2, 2017

Cinta Teu Saamis BBM Fiksi Bahasa Sunda

Hello Katabah!
Tulisan ini edisi bahasa Sunda dan telah dipublikasikan di grup FB, Fikmin Basa Sunda. Responnya cukup menggembirakan bagi Abah yang baru pertama kali ngirim Fikmin di sana. :)

Judulnya: "Cinta Teu Saamis BBM". Cerita ini terinspirasi oleh pengalaman Abah dengan seseorang yang dibumbui penyedap fiksi agar tidak tertukar dengan berita. Haha

Selamat membaca!


Udin haget pisan malem mingguan, nepungan wanoja alus rupa nu geus sabulan surser patuker rasa dina BBM.

Jedud, jedud, jantungna ratug tutunggulan sabab rek ngedalkeun katresna nu geus ngabayabah dina bayah.

"Punten neng, dupi salira kersa janten bojo Akang?"

"Ah..akang, nyai mah teu acan kaemutan kadinya."

"Wios nikahna mah engke we tos salira sayogi. Sataun dua taun ge diantos ku Akang. Tapi hoyong patali janji heula ti ayeuna sieun hanas Akang ngantos, eh nyai malah mawar bodas."

"Kumaha atuh nya kang? Abdi teu wantun janji sieun kuciwa sapertos nu kapungkur. Tapi yakin jodo mah moal kamana."

Udin rada greget saenggeus nanya sababaraha kali.

"Neng, punten jujur we atuh! Pami bogoh, waler kersa. Pami teu bogoh, waler alim! Teu kedah ngawaler dilemes-lemes, Akang mah pusing."

"Nyai teu bogoh. Nyai embung, teu suka, teu rido jadi isteri Akang...! Tah eta waleran nyai mah. Jelas nya, Kang...!"
"Bitcoin and Forex are high risk business. We must join them smartly."
loading...

Iklan Baris Gratis
Tampilan lebih besar, klik di sini

No comments:

Post a Comment