Ekspresi | Les Private Arab-Inggris via WA dan BBM Gratis | Sunda | Kontak | Google | Gmail | Uang Adsense
Toko Baju Online Abah + Bonus
LP3I Tasikmalaya
Bahasa Arab (Kelas 1 SD sampai Universitas)
Bisnis Bitcoin | Daftar Isi | Tools Penting | PrivacyPolicy | Jago Bahasa Inggris dan Arab | Kamus | Kamus Google

Wednesday, March 1, 2017

Moal Bogoh Deui, Kapok! Fikmin Sunda

Hello Katabah!
Duh, belakangan ini, ada kesibukan dan kemalasan tak terencana. Jadinya belum bisa update lagi tutorial bahasa Arab. Namun demikian, les private via WA dan BBM masih berjalan. Semoga tidak ada gangguan!

Sedang melepas lelah, Abah nulis Fikmin untuk grup FB Fikmin Basa Sunda. Ini ceritanya:

"Ti baheula ditahan-tahan moal boga kabogoh, sieun dosa." Udin neuteup leuweung nu jarangkung tatangkalanna.


"Kamari kuring ngedalkeun cinta dibales imut kareueut lambey amis si manéhna. Naha ayeuna anjeun malah ngiles taya raratannana?" Udin ngalungsar dina batu gedé nu kaiuhan tangkal caringin.

"Duh, Gusti...atos ah cekap. Nuju sono-sonona ieu haté, naha anjeunna ngiles teu aya basa, teu aya carita. Abdi naros, teu dipaliré sanaos mung sahuruf walerannana."

"Abdi mah alim deui nitip cinta ka saha wae jalmina. Kapok...! Geuning peurih haté karasana ditinggalkeun teu aya wartosna. Jomblo saumur-umur kitu?" Udin ngahuleng.

"Teu kenging kitu, Akang! Abdi aya di dieu." Eusi BBM ngagareuwahkeun.
"Bitcoin and Forex are high risk business. We must join them smartly."
loading...

No comments:

Post a Comment