Ekspresi | Les Private Arab-Inggris via WA dan BBM Gratis | Sunda | Kontak | Google | Gmail | Uang Adsense
Toko Baju Online Abah + Bonus
LP3I Tasikmalaya
Bahasa Arab (Kelas 1 SD sampai Universitas)
Bisnis Bitcoin | Daftar Isi | Tools Penting | PrivacyPolicy | Jago Bahasa Inggris dan Arab | Kamus | Kamus Google

Friday, June 9, 2017

Candaan ke Si Cantik

Pas buka FB, ada yang menampilkan profil berkerudung putih dan gamis putih pula. Cantik sekali....! Siapa ayoooo? Haha

Langsung weh Abah bikin komentar ini:
Raray marahmay ninggalikeun nyaahan
Halis ngajeprit lir kénging nyipatan
Soca cureuleuk rindatna éndah pisan
Pangambung mancung mirip basteran
Damis kempot matak janten émutan
Lambey beureum noél titinggalian
Waos beres bodas nembongkeun calakan
Angkeut endog sapotong matak ngagupayan
Tiung bodas nambih geulis pisan
Acuk bodas matak gugurilapan
Imut kareueut matak janten lamunan
Duuuh, incu Abah mani dolis pican. Haha

# Tos muji, namprak THR
"Bitcoin and Forex are high risk business. We must join them smartly."
loading...

No comments:

Post a Comment