Ekspresi | Les Private Arab-Inggris via WA dan BBM Gratis | Sunda | Kontak | Google | Gmail | Uang Adsense
Kuliah Sistem Informasi,
Jurnal Ilmiah Sistem Informasi
LP3I Tasikmalaya
Bahasa Arab (Kelas 1 SD sampai Universitas)
Bisnis Bitcoin | Daftar Isi | Tools Penting | PrivacyPolicy | Jago Bahasa Inggris dan Arab | Kamus | Kamus Google

Monday, June 5, 2017

Kaéndahan Cisewu Garut - Sajak Sunda

Cisewu lembur nu nyingkur
Pada ngajugjug ku dulur-dulur
Gunung éndah matak guyur
Sawah ngeplak sacangkeul tuur.

Kebon entéh Pangaléngan Bandung
Héjo mayakpak teu témbong tungtung
Kandaraan singgarerung
Ngajugjug Rancabuaya di Garut tungtung.

Di jalan saleuseurian
Di laut gogoncakan
Saatos balakecrakan
Nyawang ombak ampul-ampulan.
"Bitcoin and Forex are high risk business. We must join them smartly."
Belajar Bahasa Inggris dan Arab di WA dan FB Gratis!

No comments:

Post a Comment