Ekspresi | Les Private Arab-Inggris via WA dan BBM Gratis | Sunda | Kontak | Google | Gmail | Uang Adsense
Toko Baju Online Abah + Bonus
LP3I Tasikmalaya
Bahasa Arab (Kelas 1 SD sampai Universitas)
Bisnis Bitcoin | Daftar Isi | Tools Penting | PrivacyPolicy | Jago Bahasa Inggris dan Arab | Kamus | Kamus Google

Tuesday, November 1, 2016

Kapincut Imut Cidaun Cianjur Surat Cinta Bahasa Sunda

Hello Katabah!
Awalnya, Abah mau menulis surat cinta dalam bahasa Sunda yang keren, tapi melihat contoh-contohya susah sekali.
Akhirnya, yang ada saja ditulis untuk melepas kepenatan karena pohon lada Abah diserang tikus. Hihi

"Kapincut Imut Cidaun Cianjur"

Duka kunaon ieu emutan teu weleh kumalayang. Bruy bray raray salira nu teu weleh nembongan.

Kapungkur Akang nuju remaja, nganaha-naha kapilanceuk ngudag-ngudag kalangkang tresna dugi kersa meuntas rawayan.

Horeng simanahoreng, amis malati Cidaun sanes saukur wartos. Ayeuna Akang nyalira kapincut salira mojang Cidaun Cianjur nu matak uruy.

Eta atuda imut salira nu ngagelenyu. Lambey beureum saheab sanes pupulasan.

Kembang desa nuju mekar seungitna awun-awunan. Nyambuang meuntas rawayan dugi ka Akang nu aya di kota.

Duh, Akang kumejot hoyong tepang sareng salira...
"Bitcoin and Forex are high risk business. We must join them smartly."
loading...

Iklan Baris Gratis
Tampilan lebih besar, klik di sini

No comments:

Post a Comment