Ekspresi | Les Private Arab-Inggris via WA dan BBM Gratis | Sunda | Kontak | Google | Gmail | Uang Adsense
Toko Baju Online Abah + Bonus
LP3I Tasikmalaya
Bahasa Arab (Kelas 1 SD sampai Universitas)
Bisnis Bitcoin | Daftar Isi | Tools Penting | PrivacyPolicy | Jago Bahasa Inggris dan Arab | Kamus | Kamus Google

Sunday, February 12, 2017

Kanyaah Akang Mung Kanggo Salira Fikmin Sunda

Hello Katabah!
Ini masih fiksi mini bahasa Sunda # Kanyaah Akang Mung Kanggo Salira #
Semoga besok, sudah update lagi tutorial bahasa Arab. Hehe

Selamat membaca!


"Sanaos salira teu bogoh. Sanajan pikasebeleun sakapeung. Malah pami aya nu ngapimilik. Kanyaah Akang tetep mung kanggo salira salawasna," Udin ngedalkeun rasa katrésna basa ditolak katujuh kalina.

"Cinta calon carogé mah alit teuing atuh, Néng. Akang nyaah sanaos salira tos ngambah sagara tresna sareng nu sanés. Akang sayogi ngabantos naon waé, kalebet janten saksi jatukrami salira sareng bébéndé sanaos haté raheut ogé."

Udin neuteup Néng Euis nu keur rénghap ranjug nahan cai soca kagagas kanyaah nu can pernah datang saméméhna.

"Palay dijajap ka bébéndé haté nu tos teu maliré tilu taun? Atanapi palay diraketkeun sareng jajaka nu dipikahéman danget ayeuna? Akang siap ngabantos, kanyaah Akang moal gedak kaanginan, tetep cinta, tetep nyaah sanaos aya batas tinu mibandang."

Udin beuki neuteup seukeut soca wanoja nu dipikadeudeuhna.

"Néng, hapunten pisan nya. Akang nyaah pisaaan ka salira...."
"Bitcoin and Forex are high risk business. We must join them smartly."
loading...

1 comment:

  1. kita nyedhiyani sepindah financial


    Aku lender dipercaya sing ngutangi metu silihan lan silihan pribadi kanggo kabeh wong serius sing mbetahaken nawarake i ngutangna 2% yen kasengsem ing nawarake sampeyan bisa hubungi kula liwat mail: loanconsultantagent01@gmail.com

    ReplyDelete