Ekspresi | Les Private Arab-Inggris via WA dan BBM Gratis | Sunda | Kontak | Google | Gmail | Uang Adsense
Toko Baju Online Abah + Bonus
LP3I Tasikmalaya
Bahasa Arab (Kelas 1 SD sampai Universitas)
Bisnis Bitcoin | Daftar Isi | Tools Penting | PrivacyPolicy | Jago Bahasa Inggris dan Arab | Kamus | Kamus Google

Friday, May 19, 2017

Fiksi Mini Bahasa Sunda Surat Cinta

Hello Katabah!
Berikut ini adalah fiksi mini edisi bahasa Sunda yang sudah dipublikasikan di grup FB Nyarios Sunda (Ngamumulé Basa Sunda). Tanggapannya lucuuu... hehe

# Surat Cinta Kanggo Mojang Kempot Damisna #

Kahatur Néng Nu Imut Kareueut,

Dumasar Kepmenristék DIKTI Nageri Katabah No. 7/Cinta/DIKTI/V/2017, Akang ngajengkeun proposal lamaran  kahatur mojang geulis tur daréhdéh nu kempot damisna. Mugia salira jembar manah kersa nikah sareng Akang saénggalna.


Perkawis eusi haté Akang parantos dilampirkeun dina jurnal ilmiah internasional nu dirojong ku kampus akreditasi A, widang Asmara.

Anapon judulna "Katresna Akang Mung Kanggo Salira: Analisis Dagdigdug Jantung Akang Nalika Ninggali Imut Kareueut, Damis Kempot sareng Soca Cureuleuk."

Pamugi jungjunan sareng keluargi teu kaabotan maparin SIM A (Surat Izin Micinta Anjeun) kanggo Akang nu moal tiasa walakaya pami kumelendang di ieu dunya tampa rindat salira.

Salam kadeudeuh nu nyangreud pageuh tina ati sanubari nu pangjerona. Haturnuhun.

Baktos Akang,
Udik

---
Nantikan kelanjutannya dalam kategori #TesisKareueut. Sekarang, Abah baru menulis cover tesisnya. Heuheu



"Bitcoin and Forex are high risk business. We must join them smartly."
loading...

No comments:

Post a Comment